Gizlilik

TAIS Gemi İnşa ve Teknoloji A.Ş. için veri koruma yüksek önceliğe sahiptir. TAIS internet sayfası kullanımı herhangi bir kişisel veri göstergesi olmaksızın mümkündür. Ancak, bir veri sahibi web sitemiz aracılığıyla özel kurumsal hizmetleri kullanmak isterse, kişisel verilerin işlenmesi gerekebilir. Kişisel verilerin işlenmesi gerekliyse veri sahibinin rızasıyla bilgilerini alırız. Adı, soyadı, şirket adı, adresi, e-posta adresi veya telefon numarası gibi kişisel verilerin işlenmesi, her zaman Kişisel Verileri Koruma Kanunu (KVKK) ile uyumludur. Ayrıca, veri sahipleri, bu veri koruma beyannamesi aracılığıyla, sahip oldukları haklar konusunda bilgilendirilir. TAIS Gemi İnşa ve Teknoloji A.Ş. bu web sitesi aracılığıyla işlenen kişisel verilerin eksiksiz şekilde korunmasını sağlamak için önlem almıştır. Ancak, internet tabanlı veri aktarımlarında prensipte güvenlik açıkları olabilir, bu nedenle mutlak koruma garanti edilemeyebilir. Bu nedenle, her veri sahibi kişisel verileri bize alternatif yollarla aktarmakta özgürdür, örn. telefon

Benzer şeklide web sitesinde veya kullanımında oluşabilecek herhangi bir hata, kesinti, bilgi naklinde gecikme, bilgisayar virüsü, hat ve/veya sistem arızası sonucunda ortaya çıkan her türlü doğrudan veya dolaylı zarar, ziyan ve masraflardan da TAIS Gemi İnşa ve Teknoloji A.Ş. ve/veya grup şirketleri, site hazırlayıcıları, şirket çalışanları, TAIS Gemi İnşa ve Teknoloji A.Ş. yetkilendirdikleri kişi ve kuruluşlar hiçbir şekil ve surette sorumlu tutulamaz.